مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک توسط سازنده

قرارداد مشارکت ساخت به تاریخ 1395 و مدت تحویل واحد بین مالکین و سازنده 24 ماه که تا سال 1398 با مشکلات تحویل شد و کارهای ناتمام و عدم پیگیری و مفاصا حساب سازنده برای اخذ سند تک تک واحد ها هنوز تا به تاریخ 1402 بلاتکلیف و متواری بودن سازنده اعصاب و روابط همسایگان را به شدت به هم ریخته و در پی یک مناقشه فی ما بین و تهدید از طرف سازنده در تماس تلفنی با شخص مالک بابت سند را به نامتان نمیزنم و ملک شما فروخته شده . شخص 75 ساله دچار سکته و فوت میشود . .. تقاضای راهنمایی و مشاوره . با تشکر ..

پاسخ ها :

امین عابدینی

جناب آقای امین عابدینی :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به دریافت پایان کار و تقسیم را بدهید