مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از سند زدن سازنده در مشارکت در ساخت

با عرض سلام. مالک زمین هستم و بصورت مشارکت با سازنده یک مجتمع آپارتمانی ساختیم که از سند زمین بصورت مشاع مالک و سازنده سهم دارند. پس از تفکیک آپارتمانها سازنده از زدن سند امتناع می‌کند. آیا سازنده یا مالک می‌تواند بدون اطلاع دیگری اقدام به زدن سند برای واحدهای خودش که پیش فروش کرده کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
سازنده و مالک طبق قرارداد می تواند اقدام کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شروط مندرج در قرارداد مشارکت در ساخت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام ابتدا اظهارنامه رسمی دهید و اگر سند نزدند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با اخذ صورتمجلس تفکیکی و گواهی پایان کار ساختمان دهید .
در خصوص قسمت اخیر پرسش شما می بایست قرارداد بررسی شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بستگی به شروط مندرج در قرارداد دارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام همه چیز بستگی به قرارداد اولیه فی مابین سازنده و مالک دارد. اینکه شخص میتواند بزند یا نه باید گفت که بله زدن سند کارسختی نیست ک امکان ان ب هر طریقی نباشد و ولی د رصورت وجود قرار داد و وجود تعهدات امکان برگشت و بی اعتبار نمودن کار های بکطرفه بدون توافق و امضای طرف دیگر قرار داد وجود دازد. نیاز به بررسی توفقات اولیه میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر طبق قرارداد می توان ایشان را ملزم به ایفای تعهد کرد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بله میتوانید ابتدا اظهارنامه و سپس الزام به تنظیم سند رسمی بخواهید ودرمورد قسمت اخیر سوال نیاز به بررسی قرارداد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اضهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید