مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با مدارک شخص دیگر

سلام خسته نباشید. بنده فرهنگی هستم . با مدارک من و جعل امضا و جعل هویت فرزندم یک گوشی به مبلغ 18 میلیون خرید کرده اند ماه هاست که شکایت کردم اما به نتیجه نرسیده ام . هر ماه از حقوق بنده کم میشود. حتی با این که گوشی به نام من میباشد. دادگاه حاضر نیست گوشی به بنده بدهد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، شما باید شکوائیه کلاهبرداری و جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و