مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی دیوان

باسلام : حدود 4 ماه است دادخواست دادم دیوان ، هنوز نه جوابی اومده نه از طریق سامانه ثنا ابلاغیه ای که مثلا رای صادر شده ، بنظرتون چطور پیگیری کنم که رسیدگی تو چه مرحله ایه؟ یه خرده دلواپسم آخه اصولا تا حال می باست یک رایی صادر میشد و یه پیامی می اومد از طریق ثنا

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام 4 ماه در مقیاس دادگستری زمان بسیار کمی است نگران نباشید از طریق سامانه پیگیری کنید............ یا اگر مطلب خاصی دارید که حتما باید به سمع قضات برسد حضوری مراجعه نمایید