مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

یک فقره چک خرج کردم متاسفانه موفق به تامین نشدم و الان هم بعد از برگشت خوردن اقدام شده رو چک و حکم غیابی برام صادر شده و محکوم به پرداختم و الان میخام واخواهی بزنم اقساطی بشه لطفا کمکم کنین توان پرداخت حق الزحمه وکالت ندارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بجای واخواهی که دوبرابرهزینه بدوی رادارد,دادخواست اعساروتقسیط ازمحکوم به راتقدیم کنید.با واخواهی ,بدهی بارضایت واخوانده تقسط میگرددواحتمال تفاهم چقدر می باشد.واگربتفاهم نرسید رای مورد واخواهی,تایید میشود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

واخواهی و درخواست برای قسطی شدن با هم متفاوت است.
اگر می خواهید دادخواست تقسیط مطرح کنید نیازی نیست که واخواهی انجام دهید.