مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود برای استرداد اموال زوج

با سلام و خسته نباشی
بنده ( زوج ) درخواست استرداد اموال دادم ( از طریق شهادت شهود ) چون منزل متعلق به زوجه بوده اموال من داخل منزل زوجه است روز جلسه ی شورای حل اختلاف زوجه حضور نداشت شورا امروز ابلاغیه زده واسه روز 25 اسفند مجددا جلسه برگزار بشه جهت گواهی گواهان با حضور شهود سوال بنده از شما بزرگوارن اولا چند نفر از شهود و با خودم ببرم ( ضمنا شهود برادرام و خواهر و پدر و داماد و زن داداشم هستن ) ترجیحا کدوم شاهدم و ببرم بهتره
دوما توی شورا از شهود علاوه بر قسم خوردن سوال خاصی میپرسن یا نه ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام حداقل دو نفر مرد. بهترم هست از همسایه ها یا اشنایان دورتر باشند. شورا زیاد دقیق نمیپرسه ولی باید شهود کامل اموال رو بدونند