مشاوره حقوقی رایگان - ایا در اتمام قرارداد یکساله میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

سلام. اینجانب با قرارداد کتبی یکساله مدت موقت در شرکتی مشغول به کار بودم که بعد از 4ماه از طرف کارفرما از کار اخراج شدم هیات حل اختلاف حکم ابقا به کار (اخراج غیرموجه) بنده رو صادر کرد و همین طور ایام بلاتکلیفی بنده رو هم از تاریخ اخراج لحاظ کردند ایا با اتمام قرارداد یکساله با این شرایط بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام خیر.ولی می توانیدحقوق8ماهه راازکارفرما ازطریق مراجع حل اختلاف اداره تعاون مطالبه کنید.