مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

سلام با دونفر وکیل دادگستری یک قرارداد حق الوکاله امضا کرده ام که پس از انجام کار مباشرتا می توانند حق الوکاله خود را دریافت کنند. ولیکن به دلیل اینکه با یکی از وکلا همان ابتدای کار اختلاف نظر پیدا کردم وکالت‌نامه ایشان را امضا نکردم و فقط به یکی از وکلا وکالت‌نامه داده ام و ایشان هم به تنهایی اعلام وکالت کردند. آیا بنده ملزم به پرداخت حق الوکاله به هر دو وکیل هستم ؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
صرفا نسیت به کسی‌که قرارداد حق الوکاله با او تنظیم نموده اید مسئولید