مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ساختمان

با سلام.
از طرف بنیاد ارتش ، ساختمانی نو ، حدود 15 سال پیش ، یکی از واحدهای ساختمان های 12 واحدی به ما پیشنهاد شد ، در زمان خرید تعداد 10 پارکینگ موجود بود و تعداد 8 انباری نیز در زیر ساختمان موجود بود .

ما یک انباری گرفتیم و پارکینگ نگرفتیم .

بعد از حدود 12 سال بنیاد ارتش ابراز داشت که باید همه واحد ها پارکینگ و انباری داشته باشند و خودشان آمدند و در حیاط ، 4 انباری برای واحد هایی که انباری ندارند ساختند و 2 پارکینک برای واحد هایی که پارکینگ ندارند ساختند (در واقع دو ساختمان بزرگ 20 واحدی روبروی هم هست که حیاطی نسبتا بزرگ دارد )

خلاصه بعد از ساخت در این 3 سال چون وضعیت پارکینگ در حیاط مشخص نبود همه از مهمان گرفته تا صابخانه ها و همچنین ما خودرومان را پارک می کردیم.

در امسال گفتند که قرار است سند داده شود و کسانی که پارکینگ و انباری نداشتند مابه التفاوت را واریز کنند تا در سند نوشته شود ، خلاصه ما نیز پول ما به التفاوت پارکینگ را ریختیم و الان در بنیاد پارکینگ به نام ما ثبت شده است و تا زمان تحویل سند سیر طولانی دارد.

افرادی که انباری در حیاط تحویل گرفتند براحتی درب را قفل نمودند و دارند استفاده می کنند اما متاسفانه با اینکه پول پارکینگ را ریخته ایم اما چون 3 سال پارکینگ بلا تکلیف بود و همه میومدن پارک میکردن الان نیز همه مثل قبل پارک می کنند.

ضمنا دو پارکینگ انتهای حیاط هست و مزاحتمی برای رفت و آمد و... ندارد و چسبیده به دیوار است.

حال سوال بنده اینجاست چون تعداد واحد ها 40 واحد هست و من نمی توانم به تک تک واحدها و مهمان ها هر دفعه متذکر شوم که پارک نکنید چون 3 سال پارک کردند و عادت شده است.

1-آیا می توانم با میله ای، زنجیری، طنابی یا هر چیزی پارکینگ خود را ببندم ؟
2-آیا می توانم روی دیوار حیاط بنویسم که پارک نکنید و متعلق به واحد ... هست؟

در کل آیا این 2 کار را می توانم بکنم یا راه حل دیگری میتوان ابراز کرد که خدایی نکرده مشکلی با همسایه ها یا مهمان ها که اطلاع ندارند در آینده بر سر پارکینگ پیش نیاید.

ممنون میشم راهنمایی قانونی بفرماید، تشکر.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگر پارگینگ در سند شما به نام شما ثبت شده هر رفتاری میتوانید در ملک خود بکنید مگر باعث ضرر به دیگری بشوید

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

اگر پاركينگ بصورت مشخص با شماره مشخص تعبيه شده و در سند مادر تعبيه شده و در سند شما هم قيد كرده باشند ميتوانيد با هر وسيله اي از ورود ديگران ممانعت به عمل آوريد يا از مزاحم با مراجعه به دادسرا يا محاكم رفع مزاحمت بعمل بياوريد.