مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت ملک قولنامه ای

سلام پدر بنده 2ماه پیش فوت کردند دارایی یک ملک قولنامه ای دارند و چند تکه زمین در اردبیل بابت ملک 2 دانگ قولنامه ای به نام من هست و مبلغی هم نقدی به من بدهی داشتند که وصیتی نداشتند ولی شفاها به وراث اعلام کردند که به من بدهکار هستند بابت انحصار وراثت ملک قولنامه ای باید چکار کنم ملک از لحاظ شهرداری دارای مشکل هست که باید طبقه پایین پارکینگ شود در صورتی که در حال حاضر مسکونی هست اگر بخوام مابقی 4 دانگ را از وراث بخرم چکاری باید انجام بدم که در آینده مشکلی ایجاد نشه و اینکه الزام تقاضای سند باید حتما انجام بشه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام اگرامضاء چکها جعلی باشدتا حدودی میشود ادعای شماراثابت کرد.برای اثبات ادعای خود بهتراست هرچه زودتر شکایت جعل واستفاده ازسندمجعول وکلاهبرداری راتقدیم کنید.