مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب در حین خدمت

سلام بنده در سال 91 به خدمت رفتم و در سال 92در سر پست که در راهنمایی رانندگی خدمت میکردم یک تاکسی به من زد و پام از قسمت نازک نی شکست و تاندون هام هم آسیب دیدن که در کروکی هم ذکر شد وتمام مدارکش موجود بود چند سوال داشتم:
ایا به بنده حقوق جانبازی تعلق میگیرد؟
اگر جانبازی تعلق نگیرد ایا غرامت میدن واگه غرامت بدن میزان آن چقدر هست؟
اینکه در اخر بنده تمامی کارهای اون رو انجام دادم و فقط کمیسیونش مونده که برم که به من گفتن باید از بیمارستان که رفتی معاینه اولیه بیاری درصورتی که متاسفانه هم مدارکم کامل هست الا همین یک قلم چون پیش متخصص رفتم و متخصص هم الان از شهر مون رفته اما معاینه پزشک قانونی و....در پرونده موجود هست آیا نبود اون معاینه اولیه در کمیسیون مشکل درست میکند برای بنده؟
مرسی از وکلای زحمتکشمون وامیدوارم خداوند به خودتون و خانوادتون طول عمر بدهد و همیشه لبتون خندون باشه.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مدارک شما تکمیل است به نظر می‌رسد که غرامت به شما تعلق خواهد گرفت.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود فقط غرامت تعلق میگیرد میزان آن مشخص نیست