مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسی دیدگی در حین خدمت

اینجانب در تاریخ 1402/04/24درمنطقه عملیاتی جنگی امنیتی سنگی از زیر لودر در رفته و به بیضه چپ اینجانب برخورد نموده و بیضه به کشاله ران رفته که با تعدادی آزمایشات از طرف پزشک نتیجه این شد که در تاریخ 1402/05/01 به اتاق عمل رفته و بیضه چپ رو کلا تخلیه نمودند حالا خواستم بدونم که غرامت و جانبازی تعلق میگیرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جانبازی تعلق نمی‌گیرد لیکن غرامت به شما تعلق خواهد گرفت.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بستگی به کمیسیون پزشکی یگانتان دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ غرامت و معلول حین خدمت بله و جهت اظهار نظر در خصوص جانبازی به اطلاعات بیشتر نیاز است .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات سازمان محل خدمت و بنیاد جانبازان ملاک عمل است .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بنیاد امور ایثارگران مراجعه کنید