مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت چک

با عرض سلام و خسته نباشید
من بابت فروش ماشین از آقایی سه فقره چک گرفتم ک یک فقره به مبلغ 130میلیون برگشت خورد و من چک و اجرا گذاشتم و توقیف ماشین زدم چک برای همسر این آقاست و بانک گفت امضا کسر دارد یعنی یک کلمه باید می‌نوشت زیر امضا ننوشته چک هارو من نوشتم ولی خود آقا ثبت زدند و حالا شاکی شدن چک ها سرقت شده شما سرقت کردید و خودتون نوشتین میخوام بدونم شکایت این آقا اصلا به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

ثبت چک در سامانه توسط خودشان دلیل بی گناهی شماست