مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت چک

سلام من چکی بدستم رسید که جز صاحب چک که بنام کسی چک کشیده بود و آن شخص به کس دیگر و نفر سوم بمن چک داد که همه امضا زده بودن بعد آنکه من به بانک رفتم حتی پول نقد شد بدون اینکه سرقتی بودن چک اعلام کنن و در سایت ثبت بشه با تلفن صاحب اول چک به بانک زنگ زد و چک وصول نکردن و شکایت از من کردن به نام سارق چک . هم چک وکارت ملی منو ندادن چکار کنم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از کسی که چک را به شما داده به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید