مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو معیوب

سلام و عرض ادب
من تقریبا دو هفته پیش یک ماشین خریدم رفتم همه کارهای انتقال مالکیت و تعویض پلاک رو انجام دادم
الان بعد از چند روزی که ماشین رو سوار شدم دیدم خیلی دود میده و بردم پیش مکانیک گفت باید تعمیر اساسی بشود. زنگ زدم به فروشنده مشکل رو گفتم ولی قبول نکرد و گفت ماشین سالم بوده و زیر بار نرفت
اگر الان شکایت کنم میتونم هزینه تعمیر رو از فروشنده بگیرم یا خیر؟
ممنون میشم اگر بزرگواری کنید و راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر می‌بست کارشناسی می‌کردید از شکایت هیچ نتیجه ای نمیگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عیب ماشین را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و به استناد خیار عیب معامله را فسخ و کلیه خساراتتان را وصول نمایید و هیچ تغییری در خودرو ایجاد نکنید