مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

سلام
من 6 ماه پیش از یه شرکت اومدم بیرون
و برای بیمه و حقوق کمتر از وزارت کار، عيدی سنوات شکایت کردم.
من 2.5 سال اونجا کار کردم و خیلی وقت ها حقوقم کمتر از وزارت کار بوده
و هیچ قراردادی هم نداشتم. روز اول گفتن حقوق ثابت =بیمه

روز دادگاه هم قرار شد مابه التفاوت حقوق و عيدی سنوات رو کامل پرداخت کنند.
اما الان رفتن اعتراض زدن که من به عنوان کارمند اون7درصد حق بیمه رو پرداخت نکردم و الان باید پرداخت کنم.
در صورتی که اصلا این موضوع رو من نمیدونستم و هیچ توافقی هم با کارفرما نداشتم درمورد اینکه حق بیمه مو پرداخت کنم.
الان چی میشه.
من باید حق بیمه مو بدم یا نه؟؟
اخه حقوق من کمتر از وزارت کار بوده و فقط 7،8 ماه طبق وزارت کار حقوق میگرفتم.
ایا حقوق کمتر از وزارت کار هم باید حق بیمه بده؟ چجوریه؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خود کارفرما باید بپردازه
باید درست دفاع کنید