مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه از طرف کارفرما

سلام وقت بخیر و خسته نباشید. من طی سال های 1371 الی 1387 در چهار کارگاه مختلف کار کردم الان در شرف بازنشستگی هستم پرینت سابقه که گرفتم در طی آن سال ها کارفرماها بعضی از ماه ها را کامل از یک تا چند روز واریز نکرده اند ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر روز خوش

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ازطریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به عدم پرداخت حق بیمه میبایست طرح دعوا کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست علیه کارفرما شکایت نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

باید با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت از طریق اداره کار و اثبات رابطه کاری به طور تمام وقت بخواهیید که نسبت به بیمه های پرداخت نشده محکوم شوند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

داخواست به اداره کار مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه ایام اشتغال

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان احقاق حق، برمبنای مستندات شما از طریق طرح دعوی دراداره کاروجوددارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از طریق اداره کار برای دریافت بیمه معوقه اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .