مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و طلاق

با سلام خانم من 5 ماهه رفته ی ماه پیش جهازیشو هم برد ولی عدم تمکین نفرستادم و طلاق میخواد ولی من هیچ چیزی ندارم آیا برا مهریه زندان هست یا نه ؟
و اینک قولنامه در دادگاه مدرک حساب میشه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ملزم هستید مهریه را قسطی پرداخت کنید وگرنه می‌تواند حکم جلب شما را دریافت کند

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتونید طلاق رو به بخشش مهریه منوط کنید ولی در کل اگر ندارید میشه اعسار داد و اینکه مدرک محسوب میشه