مشاوره حقوقی رایگان - ایا زندان رفتن مرد، حق طلاق به زن را میدهد ؟؟

سلام :

خداقوت

یک سوالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگر مردی به هر دلیلی بابت مهریه زندان برود ، ایا این امکان به زن داده میشود که طلاق بگیرد با توجه به اینکه مرد یا خانواده مرد نفقه ایشان را پرداخت کنند ؟؟

یا به زبان ساده تر زن میتواند احراز عسر و حرج کند با اینکه خودش مرد را انداخته زندان و خودش هم اقامه طلاق کند ؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

یاعلی

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم از جوابتون میشه یکم روانتر و کاملتر توضیح بدید من متوجه بشم مثلا چند وقت من زندانی باشم خانومم میتونه که طلاق بگیره ؟؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر شروط مندرج در سند ازدواج رو که حین عقد امضا شده رو مطالعه بفرمایید متوجه خواهید شد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام عسر و حرج در این خصوص مربوط است به محکومیت به حبس بیش از پنج سال لذا در فرض موجود محکومیتی متصور نیست بنابراین این موضوع وکالت در طلاق را به زن تفویز نمی نماید

عادل بابایی

عادل بابایی :

هر زندانی خیر بستگی به میزان ان و دوم اثبات عسر و حرج دارد

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام؛اگر تا6ماه نفقه شما پرداخت نشود ومالی از شوهر نیز جهت برداشت نفقه در دسترس نباشد؛می توان تقاضای طلاق عسر وحرجی داد ویا اعمال شرایط ضمن عقد نکاح را نموده

یک وکیل

سلام در شروط ضمن عقد ازدواج اگر امضاء نموده باشيد پنچ سال محكوميت قطعي زوج به حبس را از موارد تقاضاي طلاق از سوي زوجه دانسته است
ضمن اينكه سن همسر تان
( جواني)تامين يا عدم تامين مايحتاج جاري زندگي ( نفقه)
هم در پذيرش يا عدم پذيرش طلاق از سوي ايشان در دادگاه مؤثر است

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

محکومیت هایی موجب ایجاد حق درخواست طلاق زوجه میباشد که به آبرو وحیثیت زوجه لطمه بزند نه اینکه ناشی از بدهی باشد.

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بازندان به دلیل مهریه ازمواردعسروحرج نیست
آن زندان که بابت جرم باشه مدنظرطلاق هستش