مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه توسط زوج

سلام بعد از اینکه من از شوهرم شکایت ترک انفاق کردم اون قفل درو عوض کرد و به سرعت جهیزیه منو از اون خونه برد من چه جوری میتونم جهیزیمو بگیرم اگر بفروشه اگر پنهان کنه؟ من فقط شاهد دارم؟ تو رو خدا واقعیتو بگید توی شورا که میگفت زن اصلا نمیتونه حقیو بگیره اخه منکه طلاق نخواستم سر زندگیم بودم اون رفت اون خرجی نداد اون طلاهامو برد اون در قفل کرد حالا من جهازمو برده چرا زن حق نداره

پاسخ ها :

یک وکیل

بابت در قفل شده :
شكايت ممانعت از حق در كلانتري و دادسرا
بابت استرداد جهيزيه :
هم نيروي انتظامي مي توتيد شكايت كنيد
و هم داد خواست خولست استرداد جهيزيه در دادگاه حقوقي طرح كنيد

پرسشگر :

ریاست محترم دادگاه خانواده :
احتراما به عرض می رساند به دلالت تصویر مصدق عقدنامه پیوست مدت 2سال است که با خوانده ازدواج نموده ام الان حدود 4ماه هست ایشون منو از منزل بیرون کردن قفل درو عوض کردن و دور از یکدیگر زندگی می کنیم ولی جهیزیه و اثاثیه شخصی ام طبق رسوم و رویه عرفی به منزل مشترک منتقل شده و اینک نیز در محل سکونت وی باقی مانده و حاضر نیست به طور مسالمت آمیز آن را به بنده مسترد نماید لذا ناگزیر به طرح این دعوی گردیده چون شرایط سختی رو میگذرونم و برای زندگی هیچ چیزی ندارم حتی لوازم شخصی منو بهم ندادن و اواره شدم خونه این و آن خواهشمند است به موضوع رسیدگی و بدوا قرار تامین خواسته و اجرای قبل از ابلاغ سپس احضار نامبرده و الزام و محکومیت وی به استرداد جهیزیه طبق سیاهه پیوست را با احتساب خسارات قانونی استدعا دارم
مدارک پیوست
1- کپی مصدق عقدنامه
2- کپی مصدق شناسنامه و کارت ملی
3- سیاهه جهیزیه
این متن برای استرداد جهیزیه خوبه؟ امروز براش اظهارنامه فرستادم؟ شنبه هم شکایت سرقت کنم درسته؟ لطفا راهنمایی کنید

پرسشگر :

براش اظهار نامه فرستادم بعدش میتونم شکایت کیفری کنم شکایت سرقت کنم؟

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام دستور موقت از شورا و استرداد جهيزيه بخوايد سريع انجام ميشه