مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خسته نباشید من و شوهر بحثمون شد سر بیکاری شوهرم ایشون به گفتن برو بیرون چندبار جلو مادرم منم با مادر اومد با بچه 13روزم حالا فهمیدم شوهرم دو روز بعد از من خونه رو خالی کرده تحویل صاحب خونه داده وسایلم که جهیزیه من بود برده من هیچ مدرکی ندارم فاکتورهام دست شوهرم چون خرید جهیزیه مو با اون میرفتم چندتاش به اسم اونه حالا من باید چیکار کنم جهیزیه مو پس بگیرم آیا شهادت داداش و زن داداشام که موقع بردن جهیزیه خونه مادر بودن کافیه ؟ تهدید کرده همه رو فروخته ؟ میشه کمکم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست استرداد جهیزیه بدهید .

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و با شهادت شهود و سایر دلایل و امارات دعوی خود را اثبات کنید.