مشاوره حقوقی رایگان - اقامت اتباع خارجه

سلام من یک دختر ایرانی هستم 9ماه هست با یک تبعه ترکیه ازدواج کردم خودم هم معلم هستم و نمیتونم در ترکیه بمانم همسرم در ایران با من میماند مشکلی که داریم اینست که اقامت ایشان در ایران چگونه میتواند باشد الان3ماه بود که ایران بود و حالا رفته ترکیه میگن که در سال ایشان فقط میتوانند 3ماه در ایران بمانند آیا چنین چیزی درست است ؟ و اگر سال جدید شد باز هم قانون سه ماهه اجرا میشود یا میتوانند دوباره اقامت کنند؟ اما شوهرم و من میخواهیم باهم در ایران بمانیم و چنین مشکلی داریم البته ما ازدواج رسمی کردیم باهم خلاصه اینکه اقامت شوهرم در ایران با چه شرایطی امکانپذیر است ؟ان شاءالله که سوال من را متوجه شدید ممنون میشم زود جواب دهید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. اقامت اتباع ترکیه در ایران فقط 90 روز اعتبار دارد....... سال جدید نیز شرایط را تغییر نخواهد داد............... همسر شما باید از طریق اقامت کاری در ایران اقدام نماید...... با توجه به قوانین ترکیه شما نیز می توانید اقامت دایم ترکیه را داشته باشید این فرصت را هر چند از آن استفاده هم نمی کنید از دست ندهید هزاران نفر اکنون در پی روش های غیر قانونی برای مهاجرت به ترکیه هستند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت رعایت و احراز شرایط اخذ اقامت این امکان وجوددارد