مشاوره حقوقی رایگان - روشن شدن وضعیت مبایعه نامه

با عرض سلام (در عنوان سند رسمی امده سند اقرارنامه غیر مالی در متن سند در قسمت شرایط و متون حقوقی امده است که در تاریخ ذیل حاضر گردید در این دفتر خانه خانم ف.م زوجه نکاحیه شماره .... دفتر ازدواج شماره 61 اسفراین و بعد از حضور اقرار صریح و منجز و شرعی داشتند که تعداد یکصد و ده عدد سکه کامل بهار ازادی از صداق نکاحیه فوق الذکر را تماما از زوج خود اقای م.ر به مشخصات و نشانی فوق الذکر دریافت نموده و هیچ طلبی از بابت سکه مهریه بر ذمه زوج نمی باشد و گواهی دفتر ازدواج 61 اسفراین طی نامه شماره ... مورخه 1396/9/4 به این دفترخانه مبنی بر عدم صدور اجراییه در خصوص صداق نکاحیه اخذ گردیده است) این سند رسمی در تاریخ 1396/09/05 تنظیم شده است و هزینه پرداختی به سر دفتر مبلغ 73000 هزار تومان بوده است به نظر شما این سند اقرارنامه مالی است یا غیر مالی؟ ایا زوج میتواند به سند اقرارنامه استناد کند و انتقال سند املاکی را که به عنوان مهریه به زوج داده کان لم یکن نماید ؟ زوجه دادخواست الزام به تنظیم سند داده و در دادخواست نوشته ثمن پرداخت کرده در حالی که هیچ گونه پولی به جهت املاک به زوج پرداخت نشده است لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. آیا در قولنامه املاک قید شده که به عنوان مهریه واگذار شده است؟