مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فوت شخص اقرارنامه اعتبار دارد

سلام پدرم زمینی بنام خودش داشته که پسر عموش اون رو با سرمایه خوده پدرم ساخت ولی در حساب و کتاب سرش کلاه گذاشته حالا پدر من فوت کرده و بچه های مرحوم میخوان شکایت کنن پدره بنده گویا یکسال قبل فوتش در دفترخانه ثبت اقرارنامه غیر مالی رو امضا کرده که ما تا الان خبر نداشتیم که در این اقرار نامه گفته شده که پدرم صحت کامل و هوشیاری هیچ گونه طلب و ادعایی از زمان شراکت تا به آن تاریخ نداره و بعد از مماتش وراث هیچگونه ادعا و طلبی در این خصوص نباید داشته باشند
الان ما باید چیکار کنیم هم سند بنام پدره ما بوده و هم سرمایه ولی پول دریافتی که داریم خیلی کمتر از چیزی که سود بوده موجوده

پاسخ ها :

اعتبار اقرارنامه پس از فوت اقرارنامه مالی اقرارنامه