مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک معامله کالا

سلام من کالا خریدم در وجه چک دادم و چک ها رو نتونستم پاس کنم فروشنده برگشت زده است و جنس ها هم فروش نرفته است. میگم جنس ها رو بدهم قبول نمیکند که طبق قرارداد من عودت جنس ندارم...لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر آنچه که در قرارداد شما آمده باید بر اساس آن عمل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه کالا فروخته شده و شما موظف به پرداخت ثمن معامله می‌باشید اقدامی جز پرداخت متصور نیست مگر با توافق طرفین کالا با قیمت پایین‌تر اعاده گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، اگر علیه شما شکایت یا طرح دعوی کردن با قاضی جهت گرفتن مهلت پرداخت و یا تقسیطی شدن آن به این دلیل که کالای خریداری شده فروش نرفته ، صحبت کنید.