مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده موتور منو گول زد

سلام من یه موتور مزایده ای رو 19میلیون خریدم از فروشنده پرسیدم که اگه موتورو بگیرن با این قولنامه میتونم درش بیارم گفت بله، الان موتورو گرفتن و ازم برگه مزایده میخوان فروشنده یه عکس از انبار پارکینگی که ازش موتورو خریده بهم داده
الان من نمیتونم ازش شکایت کنم ؟ درضمن قیمت موتور مزایده ای زیر ده میلیون هستش که این آقا 19تومان واسم حساب کرده

پاسخ ها :

خرید و فروش موتور سیکلت مزایده ای موتور سیکلت مزایده ای موتور سیکلت