مشاوره حقوقی رایگان - خانواده دختره مانع ازدواج دخترشون میتونن بگیرن بدون دلیل

من بادختری4ساله اشنایی برای ازدواج دارم وامسال خواستگاری کردم برادرکوچکترش باوجودپدروبرادربزرگش نمیزاره ازدواج کندوالان5ماهه خانوادشون درموردمن تحقیق کردن وهمه شهرمیدونن وهیچ دلیلی برای رد ازدواج ندارن وباتهدیددختره به قتل جلودختره رومیگیره.

من پیام های دختره روتوگوشیم دارم آیابرای مدرک کافیه که اگه دختره ترسیدتودادگاه ونتونست حرف بزنه.
این دختره سنش34 سالشه ویه خواهربزرگترازخودش هم ازدواج نکرده دارد
آیامیتونم ازخانوادش شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند دا‌دخواست بدهد و با اجازه دادگاه ازدواج کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شکایت نمیتوانید ولی دختر میتواند دادخواست تجویز ازدواج بدهد