مشاوره حقوقی رایگان - در لیست سیاه قرار دادن پلاک خودرو

من ماشین خود را به صورت وکالتی فروختم بعد از سه هفته هنوز برای تعویض پلاک اقدام نکرده است و بهانه پس دادن ماشین را دارد چگونه میتونم پلاک خود پس بگیرم یا در لیست سیاه قرار بدهم؟

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و اظهارنامه ای مبنی بر تقاضای تعویض پلاک برای خریدار ارسال نمایید چنانچه ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه اقدام به تعویض پلاک نکرد میتوانید اظهارنامه را به قسمت اجراییات راهنمایی و رانندگی تحویل و خودرو را توقیف نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا اظهارنامه جهت تعویض پلاک از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایشان ارسال نمایید بعد از گذشت 20 روز به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه و پلاک را مسدود نمایید