مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام متوفی

سلام.
بنده و یکی از همکارانم یکسال و نیم پیش ضمانت وام 200 میلیون تومانی یکی دیگر از دوستانمان شدیم. وام گرفته شده برای طرح های کشاورزی داده شده بود و قرار بود تکه تکه این مبلغ به حساب وام گیرنده با پیشرفت طرح واریز شود. متاسفانه وام یکجا واریز شد و پس از مدتی وام گیرنده فوت کردند. ایشان به بانک از بابت تضمین چک داده بودند و همچنین کارمند یکی از ادارات بودند. از قرار معلوم خانواده ایشان تمایلی برای پرداخت ندارند و همچنین در طی این مدت دست به فروش اموال بجا مانده از ایشان کرده اند"مادر خانواده برای دو فرزند کوچک قیم است".سوال من اینست که چگونه میتوانیم ورثه را ملزم به پرداخت کنیم؟
ایا چون بانک در پرداخت وام در پرداخت نوبتی را رعایت نکرده مقصر است و میتوان مسئول مربوطه را سهیم در پرداخت وام کرد؟
آیا حقوق بجا مانده از وام گیرنده فوت شده قابل توقیف از طرف بانک است؟
آیا میتوانیم برای اموالی که همسرش بفروش رسانده و یا سند به نام خود زده کاری انجام دهیم؟
آیا بانک بعد از حقوق، اموال من و ضامن دیگر را میتواند توقیف کند؟
چه اهرم فشاری برای پرداخت وام برای ورثه میتوان داشت؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. چنانچه بانک به اموال متوفی دسترسی نداشته باشد سراغ ضامن خواهد رفت...... بنابراین باید اقدامات حقوقی علیه ورثه انجام شود..... در صورت تمایل به مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید.