مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت شخص فوت شده

سلام
من ضامن کسی شدم و ایشان وام گاوداري گرفته
12 سال پیش فوت کرده
مجرد بوده
آنموقع به برادر بزرگترش مراجعه کردم و مطرح کردم ولی برادرش گفت که وام بیمه بوده و از طریق بیمه پرداخت می‌شود.
اما وام بیمه نبوده
حالا بعد از 12 سال هنوز نه بانک اقدام به اجرا کرده و نه وراث اقدام به پرداخت.
فقط در سایت بانک مرکزی ممنوع المعامله شدم.
الان گرفتار شدم و نمیدونم چکار کنم.
چه راهی پیشنهاد میکنید.
بنده فقط اسناد بانک را امضا کردم و هیچ چک یا سفته ای را امضا نکردم.
گاوداري موجود هست ولی سند محلی نزد بانک هست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد، وراث باید پاسخگو باشند آن هم تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد شما علیه وراث پس از پرداخت دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضامن می تواند اقساط را پرداخت کند و بعد از تسویه بدهی علیه وام گیرنده و یا وراث وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم را دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این مبلغ وام روز به روز رو به افزایش هستش شما برای جلوگیری از عواقب آتی که بلاشک دامنگیر شما بعنوان ضامن میشه باید با بانک توافق کنید بصورت اقساط پرداخت کنید و بعد از بانک گواهی بگیرید علیه ورثه اقدام کنید بدوا تامین خواسته کنید و همون گاوداری رو بعنوان سهم الارث وراث توقیف و بعداز محکومیت قطعی وراث در مرحله ی اجرای احکام به مزایده بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون وام گیرنده ، وثیقه گذاشته است اقساط و خسارت تأخیر از محل وثیقه اخذ خواهد شد
ولی شما هم به عنوان ضامن مسئولیت خواهید داشت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تا زمانی که شما اقساط را پرداخت نکنید نمی توانید علیه وراث ایشان طرح دعوی کنید البته باید مشخص شود آیا ترکه مورد قبول وراث واقع شده بگیا خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بانک مراجعه کنید و بگویید وقتی که طرف گاوداری دارد و گاوداری در رهن شما هست و می توانید گاوداری را بردارید حق ندارید به ضامن مراجعه کنید واگر انجام ندادند به دادگاه شکایت کنید

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام پس از واریز و اتمام اقساط حق مراجعه به وام گیرنده امکانپذیر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما به عنوان ضامن در بانک شناخته می شوید برای جلوگیری از افزایش روز افزون بدهی خود به بانک ، توصیه میشود که اقدام به پرداخت اقساط وام کنید و بعد از آن علیه تمام وراث ، دادخواست به خواسته های مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضامن می تواند اقساط را پرداخت کند و بعد از تسویه بدهی علیه وام گیرنده و یا وراث وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه وخسارت تاخیر نادیه بدهد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق بانک پیگیری نمایید و دفاع نمایید زمانی که سند گاوداری که ظاهراً در رهن بانک است وثیقه عینی است ووجودداردبر شما که وثیقه دینی هستید اولویت دارد و تقاضای رفع مسیولیت خود را نمایید اگرافاقه نکردازبانک شکایت نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود پس از واریز وام علیه وراث وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به این که ضامن بوده اید مکلف به بازپرداخت هستید و هر مقدار که پرداخت نموده اید می توانید از ورثه در یافت نمایید البته از ماترک و به میزان قدر السهم هر ورثه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق بانک مربوطه پیگیری کنید

لذا چون وام گیرنده وثیقه د رضمانت از تسهیلات در رهن بانک گذاشته است

ابتدا از محل ضبط وثیقه پرداخت می شود و شما بعنوان ضامن نیز مسولیت

دارید البته اگه بانک نسبت به شما اقدام قانونی انجام دهد.

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

باید دقیق تر بررسی کنید که آیا برای همین موضوع ممنوع المعامله شدید؟ با رأی کدوم محکمه؟اینها برای راهنمایی شما لازمه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه شما بعنوان ضامن مسئول هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید اگر متوفی ماترک ای دارد برای مطالبه حق خود اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شعبه دادگاهی که دستور مسدودی را داده پیگیری نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد، وراث باید پاسخگو باشند آن هم تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند