مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به باغ همسایه

سلام خدمت شما بزرگواران اینجانب باغی در روستا دارم همسایه کناری یک خانه همکف کنار باغ اینجانب احداث کرده یک پنجره که با باغ من بین یک تا یک و نیم متر متغیر فاصله دارد و کاملا به باغ اینجانب دید دارد اگر شکایت کنم باید رفع مزاحمت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست رفع مزاحمت بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست جلوی دید خود را بگیرید