مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط خانه

با عرض سلام و وقت بخیر.
در پشت خونه ما یه اپارتمان ساخته شده در چهار طبقه که دو طبقه بالایی که تازه ساز هست هرکدام دو پنجره2*2 از ارتفاع یک متری کف خونشون رو به حیاط ساختمانهای ما گذاشتن که مشرف به پنج اپارتمان سه چهار طبقه هست
در انتها و پشت ساختمانی که پنجره مشرف به این ساختمانها دارد یک واحد ساختمان ویلایی به متراژ 100 متر هست که بین یک اپارتمان و پنج اپارتمان فاصله حدود 20 متر ایجاد کرده که جزو ملک پنجره مشرف بحساب می اید
حالا ما پنج اپارتمان که شامل 11 واحد مسکونی هستیم رو تو خونه ها مون معذب کرده و پنجره هاشو کوتاه نمیکنه باید چه بکنیم و حکم حقوقی و قانونی ما چی میگه
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر غیر اصولی ساخته از طریق شهرداری پیگیری نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پنجره هاي مشرف به املاك مجاور و مقابل ضروري است تا ارتفاع 1.70 متر با شيشه ثابت و مشجر باشد و در صورت داشتن بازشو ارتفاع آن باید بالاتر از تراز 1.70 باشد؛ در غیر این صورت می توان اقدام قانونی کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل تا کارشناسی شود و وضعیت ملک از نظر اشراف ملک همسایه مشخص گردد سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

یک وکیل :

با سلام به شهرداری مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به شهرداری مراجعه نمایید اگر بر خلاف قوانین ساخته شده باشد می تواند تقاضای تخریب آن را داشته باشید

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

دادخواست مزاحمت ملکی طرح بفرمایین

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از شهرداری پیگیری نمایید اگر مطابق قوانین پایانکار گرفته باشد اقدامی نمیتوان انجام داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهرداری پیگیری کنیدیا تامین دلیل نمایید و به عنوان مزاحمت و نقض حریم خصوصی شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

همه جزئیات اجرای ساختمان باید برابر نقشه مصوب و پروانه صادره باشد و مغایرت با اسناد فوق موجب ارجاع پرونده به کمیسیون ماده صد شهرداری میشود لذا در صورت عدم رعایت موارد فوق می توانید در کمیسیون ماده 100 شهرداری اعتراض نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به شهرداری مراجعه کنید و اعتراض بگذارید که پایان کار ندهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیازمند پیگیری از طریق شهرداری منطقه می باشد