مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن بدهکار

من همسرم بدهی بالا آورده چندتا از طلبکاراش به گوشی من پیام دادن که کجاست من گفتم که فرستادمش جایی کار کنه پولتون پس بده امنیت جانی نداشته،قصدم فقط وقت گرفتن بوده که بتونه کارکند. در صورتی که الان هیچ اطلاعی ازش ندارم ،حالا از من شکایت کردن که همدستش هستم ،آیا این کار من جرم محسوب میشه و مجازات دارد؟

پاسخ ها :

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام اگر محکومیت از دادگاه داشته باشند ممکن است به اتهام تلاش برای خلاصی متهم تحت تعقیب قرار بگیرید که البته نیاز به اثبات دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مخفی کردن بدهکار جرم محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما جرمی مرتکب نشده‌اید در صورت تماس‌های مجدد شما شکایت کنید