مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن خودرو توقیف شده بابت مهریه

با سلام
چند ماهه خانومم بابت مهریه از طریق ثبت شکایت کرده و حساب هام رو بسته و خودرویی که به نام من بوده روش شکایت مهریه خورده ولی خودور رو پنهان کردم و توقیف فیزیکی نشده آیا اگر بره دادگاه و شکایت کند من رو مجبور میکنن خودور رو بهش بدم؟
لطفاً اگر اطلاع دقیق دارید و در این زمینه تجربه داشتید یا مشاهده ای راهنمایی کنید در غیر این صورت نظر ندید.
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اجباری در کار نیست فقط باید از محل ماشین اطلاع پیدا کنند تا بتوانند توقیف کنند