مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران نامزدی

باسلام
حدودا شش ماهه نامزد کردم،اوایل سرکارمیرفتم ودرس میخوندم ،نامزدم گفت سر کار نرو درستم نخون زودی عقد میکنیم میریم سرزندگی الان شش ماه هست فقط امروز فردا میکند و هیچ حرکتی نمیزنه حتی مراسم بله برونم نگرفته هرچی میگم میگه رسم نیست ،پدرم با بزرگترش صحبت کرده میگه ما فعلا عقد نمیکنیم بعد از یک سال مجبورن همدیگرو بخواهند.
از این رابطه عاجز هستم
تکلیف چی هست؟ میخوان با آبروم بازی کنند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عقد نکرده اید بهتر است نامزدی را بهم بزنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر عقد نکردید الزامی به ادامه رابطه ندارید تصمیم با شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نامزدی همانطور که از نامش پیداست طرفین نامزد هستند و الزام به ازدواج ندارند می‌توانید خود برای زندگی خودتان تصمیم بگیرید