مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران نامزدی

س اینجانب غ. جانباز 40درصد نیروی انتظامی هستم دختر بنده مدت شش ماه است خواستگاری کردند و بعد از چند وقتی آمدند گفتند ما عروسی میخواهیم بگیریم گفتم مشکل نیست اقای داماد امد با دخترم کلیه وسایلش را تهیه کردند تالار نامه عروسی همه را تهیه کردند داماد گفت من میروم صبح زود بیام تا برویم محضری کنیم رفت که داماد بیاد العان مدت 4ماه است نه جواب تلفن را میده نه خانواده اش جواب درستی به ما روز یک بهانه میاره تا بحال چندبار پیش مولوی روستا رفتیم به حرفش گوش نکردند العان بهانه آورده چرا اونها اهل تشیع بودند به ما چیزی نگفتند باز بهانه دیگر گرفتند که اون دخترشان دوست پسر داشتند العان ما به این وسط ماندیم چکار کنیم از کجا داخل این موضوع بشویم شما را خدا راهنمایی ام کنید منم مریضم ناراحتی قلبی دارم چکار باید کرد در ضمن یک ازدواج دیگه داشته همون خانمش را همین طوری تهمت زده بیرون کرده فقط 6تا خواهر دارد دخالت به زندگیش میکنه ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خوشبختانه اتفاق خاصي نيافتاده و همين اول جدا شوند بهتر است

سعدی رحمت پناه

جناب آقای سعدی رحمت پناه :

اگر هنوز صیغه نکاح جاری نشده باشد مطابق ماده 1035 قانون مدنی هر کدانپم از زوجین می تواند از وصلت امتناع کند.
و خلاصه قول و قرار ها طرفین ایجاد علقه زوجیت نمی کند.