مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از کار افتادگی ناشی از تصادف

سلام. من بابت تصادفی که داشتم که منجر به کما و خونریزی مغزی شد. و روانم و جسمم برا ی ادامه ی مدیریت مغازه ام مناسب نبود. مجبور به جمع کردن و تعطیل کردن مغازم شدم. خواستم بدونم بابت دریافت خسارت از مقصر میشه شکایت کرد. و نحوه ی کارشناسی به چه شکل است؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای دریافت خسارت از مقصر، دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین شما می‌توانید شکایت با موضوع مطالبه دیه را نیز به انجام برسانید.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام اصولا خیر و فقط برای دریافت دیه می‌توان طرح دعوا کرد اما در برخی موارد راهکار هایی وجود داره که باید به وکیل مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید تا به کارشناس ارجاع داده شود و رسیدگی گردد