مشاوره حقوقی رایگان - فیلمبرداری از درگیری

سلام وقت بخیر خدا قوت
در حین دعوا با یک نفر طرف مقابل دوربین گوشی خود رو درآورد و شروع به فیلم برداری از من و خواهرم کرد البته من چند تا فوش ناموسی بهش دادم و ضربه ای با پشت چاقو به سرش وارد کردم طرف از فوش ها و از چاقو در دست من فیلم برداری کرد میتونم به خاطر فیلم برداری که از خودم و خواهرم کرده شکایت بکنم؟!
البته طرف مقابل به خواهرم فوش داد و حرف های خیلی بدی زد که دعوا شروع شد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فیلم برداری جرم نیست
در این شرایط که توضیح دادید با این فیلم جرم شما ثابت خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می تواند با استناد به فیلم دوربین از شما شکایت کند.
اگر شما هم از این شخص مدارکی دارید می توانید شکایت کنید.