مشاوره حقوقی رایگان - باتوجه به نفوذ کارفرما در هیات تشخیص چکار بایستی انجام بدم تا حکم ابقا به کار از هیات حل اختلاف بگیرم؟

سلام. طبق قرارداد یکساله ای که با کارفرما منعقد کرده بودم قبل از اتمام قرارداد کار کارفرما من رو از کار اخراج کرد. در هیات تشخیص به استناد ماده 25 قانون کار و بند دال ماده21 قانون کار حکم ابقا به کار خواستم و قرارداد رو ارائه کردم در دادنامه هیات تشخیص همه چیز لحاظ شد به غیر از حکم بازگشت به کار که اخراج موجه بدلیل زوال زمینه اشتغال عنوان شد علت ان این بود که کارفرما به تلافی بازگشت به کاری که خواسته بودم به دروغ و با حیله بر علیه بنده از کارگران و مشتریان خودش شهود اخذ کرده بود که بنده حین کار فحاشی و اهانت میکنم. در هیات حل اختلاف نیز بنده اماده به کار بودنم رو اعلام کردم و گفتم اخذ شهودبرعلیه کارگربرخلاف رویه دادرسی کارودیوان عدالت اداری محسوب میشه وکارفرمابااین کارش میخوادمانع صدورحکم بازگشت به کاربنده بشه.کارفرماباتوجه به نفوذورشوه ای که به هیات تشخیص داده بودعمدادرنوبت اول ودوم به جلسه هیات حل اختلاف نیومدوقرارشدبازرس به محل کارگاه اعزام بشه جهت تحقیق بررسی علل اخراج ازکاروقراردادیکساله ای که فی مابین منعقدشده بود.باتوجه به اینکه بنده قراردادکتبی دارم.هیات حل اختلاف عمداپرونده روبه بازرسی دادکه اخراج بنده روازطریق بازرسی موجه جلوه بده چون عمدانمیخوان رای هیات تشخیص درهیات حل اختلاف عوض وتغییری کنه. البته هنوزرای هیات حل اختلاف درنوبت سوم صادرنشده الان چکاربایستی کنم تابه حقم که بازگشت به کارهست برسم ؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه هيات حل اختلاف راي بدوي رو تاييد كرد به ديوان عدالت اداري اعتراض كنيد ولي ميتوانيد شهود كارفرما را طبق قانون آيين دادرسي مدني جرح كنيد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز نسبت دادن جرم در قسمت سوالات این سایت شاید برای شما دردسر ایجاد نکند اما بی شک اگر در جای دیگر جرم رشوه را به طرفین نسبت دهید و نتوانید اثبات نمایید برای شما مشکل ساز خواهد شد. مراقب باشید.