مشاوره حقوقی رایگان - حکم خلع ید ملک مشاع

سلام وقت بخیر
سال94یک قطعه زمین240 متری خریداری کردم از یک قطعه 1000متری که برای دو نفر شریک بوده و به صورت 3دانگ 3دانگ بوده است یکی از شرکا 3دانگ خودش رو به نام یک نفر دیگر سند زده و سند3دانگ یا500متر را دارد و من از این نفر خریداری کردم و وحالا شریک دوم دادخواست خلع ید و قلع و قمع داده آیا میتواند حکم خلع ید بگیرد؟ اینکه باید چه اقدامی انجام دهم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند.از هر دو شریک باید می خریدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات کامل نیست جهت مشاوره تماس بگیرید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه ملک مشاعاً فروخته شده باشد بله، با این وجود بهتر است مدارک بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک مشاع باشد بسته به مدارک موجود امکان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
اگر اراضی به صورت مشاع باشد شما ‌نمیتواند قبل از افراز زمین ، در زمین بنا بسازید
و