مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه عیدی پاداش 98

سلام. خسته نباشید. من یه قرارداد قانون کار با شرکت بسته بودم بر مبنای حقوق روزانه 52898 تومن. ولی دریافتی حقوقم بر اساس توافقی که کردیم بیشتر از پایه قانون کار بود و در کل حدود 4 تومن دریافت میکردم. میخواستم بدونم به اون مبلغ مازاد حقوق پایه هم عیدی پاداش تعلیق میگیره یا نه. اگر تعلق میگیره چطور حساب میشه. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. مرسوم است که به مبلغ حقوق پایه عیدی و سنوات تعلق می گیرد و مازاد حقوق دریافتی را شامل نمی شود........... چرا که اگر قرار بود به کل 4 میلیون عیدی و سنوات تعلق بگیرد همان عدد 4 میلیون را در قرارداد ذکر می کردند...........