مشاوره حقوقی رایگان - تایید اقاله

باسلام
دستگاهی خریداری کردم بعلت عدم سازگاری توسط راکب وانت به نمایندگی عودت دادم و اقاله نیز بدون قید و شرط بوده به علت عدم دسترسی فروشنده به چکها قرار شد از شرکت مطالبه و به بنده تحویل دهد
ضمنا قبل از تحویل دستگاه 4 میلیون تومان از ثمن معامله را از طریق چک وصول داده بودم.
پس از چند روز دستگاهی خریداری کردم و بعلت نداشتن برگ چک بصورت پرداخت قسط و اتمام آن دستگاه را که فاقد فاکتور بوده تحویل گرفتم.
1_راکب وانت اول منکر تحویل دستگاه بوده که با ارایه مکالمه ضبط شده اقرار و بلافاصله نمایندگی شرکت نیز اقرار کرده نامبرده به کهولت سن متوجه نبوده دستگاه را تحویل بنده داده لازم به ذکر است راننده در مکالمه گفته نمایندگی از من خواسته بود چنین بگویم.
2_با توجه به عدم فاکتور بنده در دادگاه اعلام کردم دستگاه خریداری شده دوم را در قبال دستگاه اول خریداری نکردم ثمن آن را نزد شهود کارگران دادم و شاهد نیز به دادگاه رفته و شهادت دادن
3_نظر به اقرار صادقانه بنده به دستگاه فاقد فاکتور و قیمت توافقی آن که نمایندگی سندی نداشته ولی در نحوه پرداخت آن شهود دارم
4_نمایندگی اعلام داشته 30٪ ضرر و زیان از بابت عودت دستگاه را کسر کردم و بدهی بابت اقاله نداشته و بابت مابقی ثمن عودتی دستگاه دوم را دادم
5_در فاکتور اصلا راجع عودت کسر ضرر و زیان نبوده و ضمنا دستگاه وی با نوع خمیر نانوایی سازگاری نداشته که مورد تایید نمایندگی بوده که بله بعلت خمیر خاص دستگاه جوابگو نبوده است. بنده صادقانه میگویم که ثمن دستگاه دوم را دادم و اقاله بدون قید و شرط بوده است
خواهشا راهنمایی فرمایید ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نفع شما رای صادرمی شود نگران نباشید