مشاوره حقوقی رایگان - شخصی در شورای حل اختلاف از من شکایت کرده عمدا کد ملی من و نداده و نام پدرم هم اشتباه داده

سلام و عرض ادب
بنده مستاجر شخصی بودم که بدون اطلاع من صاحب خانه خانه را به شخص دیگری فروخت و صاحب خانه جدید هم رفت دادگاه و از من بعنوان تصرف عدوانی کیفری شکایت کرد و من تبرئه شدم مجدد برای اینکه برای من ابلاغیه نیاد رفته شورای حل اختلاف شکایت بعنوان تخلیه ید کرده و برای اینکه برای من ابلاغیه نیاد کد ملی من و نداده و نام پدرم هم اشتباه داده
امروز با 1مامور اومده بودن جلو واحد و من در و باز نکردم و رفتن و بعد که پیگیر شدم رفتم دفتر شورا متوجه این که کد ملی و نام پدرم و اشتباه داده شدم ولی چون مدارک شناسایی همراه خودم نبرده بودم به من از محتویات پرونده حرفی نزدند
هم ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه 1وکیل که در این راستا فعالیت دارد را ممنون میشم بهم معرفی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام
حضور مأمور درب منزل دو معنا می تواند داشته باشد یا برای ابلاغ اوراق قضائی بوده یا برای اجرای رأی . در اولین روز کاری با مدرک شناسائی مراجعه کنید و اوراق پرونده را دریافت کنید و شماره ملیتان را هم ثبت کنید تا ابلاغها در سامانه ثنا به دستتان برسد . اگر متوجه صدور رأی غیابی شدید باید اقدام به واخواهی کنید تا پرونده مجددا به جریان بیفتد و عملیات اجرائی هم اگر شروع شده متوقف گردد تا رأی قطعی صادر شود