مشاوره حقوقی رایگان - انواع تخلیه

سلام
چه. تفاوتی بین دادخواست با موضوع تخلیه ید مستاجر از مورد اجاره و تخلیه فوری است؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف آنچه در سوال آمده تفاوتی ندارند اما فرق است بین دستور تخلیه و صدور حکم به تخلیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام اینا دو مورد جداگونه است و صلاحیت رسیدگی هر کدام متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هر دو ، برای تخلیه است
ولی دستور تخلیه فوری ،
دستور است
قطعی است و قابل اعتراض نیست
فوری است
سریعا اجرا خواهد شد
و ...

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام هیچ تفاوتی ندارند و هر دو یکی هستند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخلیه در 7 روز به سرانجام میرسد اما تخلیه ید تا به سرانجام رسیدن 7 ماه طول میکشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تخلیه فوری زمانی است که قرارداد به اتمام رسیده و توسط طرفین و دو شاهد امضاء‌شده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دستور تخلیه جلسه رسیدگی گذاشته نمیشود و بلافاصله تخلیه صادر میشود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تخلیه فوری زمانی است که قرارداد به اتمام رسیده و قرارداد دو نسخه و توسط دو شاهد هم امضا شده باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام هر دو ، برای تخلیه است ولی دستور تخلیه فوری ، و دستور است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام اگر قرارداد کتبی و 2شاهد داشته باشید دستور تخلیه درغیر اینصورت حکم تخلیه