مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانی

من برای استخدام پیمانی در یکی از دانشگاه های کشور اقدام کردم اما دانشگاه مربوطه در حکم کارگزینی که برای من صادر کرده در قسمت شماره استخدامی به جای شماره مستخدمی، کد ملی من رو زده و قرارداد پیمانی هم به جای یک سال، شش ماهه تنظیم شده. من که پیگیری کردم متوجه شدم که دانشگاه، نامه تامین اعتبار من برای استخدام رو از سازمان برنامه و بودجه فراهم نکرده و درخواست ردیف برای من از طرف سازمان مدیریت رد شده.
من هم به دلیل اینکه حکم پیمانی من فاقد ردیف استخدامی بود و حکم هم شش ماهه تنظیم شده بود حکم صادره را امضا نکردم.
حالا طبق قانون، من این حق را دارم که این حکم را امضا نکنم و یا حتی به دیوان شکایت کنم که دانشگاه را ملزم به اخذ ردیف استخدامی کنه؟

پاسخ ها :

ردیف استخدامی استخدام پیمانی دیوان عدالت ادری استخدامی