مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت معافیت اعصاب و روان

سلام من 3 سال پیش به خاطر شکست عشقی دچار مریضی اعصاب و روان شدم و روی کارت معافیت نوشته شده پزشکی ماده 5 بند یک در حال حاضر سلامتی خود را به دست آوردم ایا امکان داره که این ماده جلوی گواهینامه گرفتنم را بگیرد با نه ممنون میشم زود جواب دهید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت معافیت اعصاب و روان گواهینامه معافیت اعصاب و روان