مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر خط با امضا

سلام من با شخصی قرارداد رانندگی ماشین نوشتم ولی چند وقت بعد به مشکل خوردیم داخل قرارداد متنی تایپ شده بود بابت زیان تحویل ندادن ماشین این متن زمانی که من امضا کردم عددی نوشته نشده بود کارشناس می تواند تشخیص دهد این عدد قبل امضا بوده یا بعد امضا

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بله، امکان تشخیص جعل در مدرک و الحاق متن وجود دارد.

موفق باشید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

بله قابل تشخیص است بشرط انکه بلافاصله بعد شما قسمت خالی پر نشده باشد که در این صورت اثبات این موضوع بسیار سخت است لذا هنگاه انعقاد قرار داد جاهای خالی را با خط ممتد پر کنید