مشاوره حقوقی رایگان - ایا سندی که در گرو بانک باشد میتوان برای زندانی بازداشت کرد

یه سند ملک دارم ولی در گرو بانک میباشد حالا این زندانی به من گیر داده که سند و برام بازداشت کن من هم تو رودربایستی قرار گرفته ام باید چکار کنم که بگم بازداشت نمیشه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

معمولا سند ملکی که در رهن بانک باشد برای دادگاه مورد قبول نیست مگر اینکه ارزش ریالی ان بیش از مبلغ رهن بانک باشد و بعنوان مازاد بازداشت شودو بسته به نظر دادگاه است.