مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت توسط شهرداری با حکم قضایی اما یک عدد نه کل باغچه

با سلام همسایه ام چند سال پی در پی از بنده شکایت میکنم که باغچه ی در خونه ام از طریق شهرداری و با حکم دادستانی که درون حکم نوشته شده بود قطع یک درخت نخل طبق ماده 55
اما شهرداری تمام باغچه ام را با بیش از 30 الی 40 درخت و نهال از یک تا سه ساله را خراب کردند تمام این نهالها مثمر بودند
آن درخت نخل هم قدمت 27 ساله داشت درخت کنار هم 27 ساله داشتم که تمام اینها را قطع و از ریشه در آوردند
باغچه ام 30 ساله دم در منزلم بوده کاربری نقشه در اصل معبر است
چگونه میتوانم شکایت کنم نتیجه ای میگیرم ؟

پاسخ ها :

قطع درخت توسط شهرداری قطع درخت شهرداری