مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت انگور

سلام وقت بخیر پدر من چند سال پیش درخت انگور جلوی در کوچه کاشته ان الان درخت بزرگ شده و پر از شاخ و برگ ولی یکی از همسایه ها با کمال وقاحت اومده تمام شاخ و برگا رو کامل قطع کرده بهش میگیم چرا اینکارو کردی میگه من باید به شهرداری زنگ میزدم این درخت باعث میشه ماشینم خط بیفته موقع تردد میخوام بدونم جزای اینکار چیه و میتونم ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه درخت وارد حریم خانه یا حیاط همسایه شده،حق دارد ولی حق خود رابایدازطریق مراجع قضایی اعمال نماید،واگر درخت وارد حریم ایشان نشده،میتوانید شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهرداری پیگیری کنید قطع درختان از لحاظ کیفری هم قابل مجازات است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل از شماست که معبر عمومی را اشعال کردید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

اولا طبق قانون مدنی اگر شاخ و برگ داخل خانه ی همسایه شود ایشان حق قطع آن را دارد
اما نه خودسر بلکه از طریق دادگاه
و عمل ایشان میتواند مصداق تخریب را داشته باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر تنه شاخ و برگ باشد خیر نمی توان شکایت کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر نمی تونست خودش قلع وقمع کند باید به شهرداری گزارش می داد جزای نقدی دارد می تونید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق شهرداری اقدام می کردند
طبق ماده 677قانون مجازات اسلامی:
هر کس عمداً اشیاء منقول و یا غیر منقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلاً یا بعضاً تلف نماید و یا از کار اندازد به‌حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که درخت مزاحمت داشته باشد همسایه ها می توانند شاخه های که باعث مزاحمت میشه را قطع کنند .

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

برایپاسخ باید موضوع مطروحه از تمام ابعاد بررسی گردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درصورتی که به حدود ملک مجاور تجاوز نکرده باشد قابل شکایت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مي توانيد شكايت نماييد
البته اگر از ضوابط شهرداري دراين خصوص عدول نشده باشد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به نظر بتوانید شکایت تخریب عمدی علیه ایشان طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دعوا در مراجع قضایی وجود خواهد داشت و مجازات جزا نقدی خواهد داشت

شما میتوانید به شهرداری مراجعه نمایید و اطلاع بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر با ضوابط شهرداري مشكلي ندارد طرح شكايت بفرماييد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورتی ک قبل از اقدام ب قطع شاخه ها تذکری در این باره نداده و درخت در محیط کوچه بوده و باعث مزاحمت در حربم منزل ایشان نشده میتوانبد تحت عنـوان ایحاد مزاحمت و قطع و قمع و تخریب و ایجاد خسارت از ایشان شکایت کنید. درب منزل حریم منزل نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
مطابق قانون مجازات این عمل جرم انگاری شده است
و السلام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شهرداری هماهنگ نموده تا از طریق سازمان فضای سبز نسبت به برخورد قانونی با شخص خاطی اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مزاحمتی داشته باشد همسایه ها می توانند شاخه های درخت رو قطع کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از طریق شهرداری پیگیری می شد می توانید از وی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهرداری پیگیری کنید.حق شکایت کیفری هم دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر درخت ایجاد مزاحمت مییکرده و واقعا نیاز به کوتاه کردن شاخ و برگ اضافه داشته شکایت بی فایده هست